با تغیيرات روز افزون در فناوری های نوین و افزایش مهارت های فردی در سازمانها و جامعه، روش های آموزشی دستخوش تغیيرات گسترده ای شده است و بر این اساس مدلهای متفاوتی از یادگیری را شاهد هستیم. یادگیری الکترونیکی شیوه جدیدی از آموزش هست که با گسترش فناوری و افزایش مهارت های جامعه از استقبال بیشتری برخوردار شده است، به طوری که دانشگاه ها و موسسات آموزشی حضوری نیز سعی در بهرمندی از این شیوه دارند تا حداقل بخشی از نیازهای خودشان را از این طریق مرتفع سازند.
مدلهای یادگیری
با توجه به امکانات، تجهیزات و شرایط هر سازمان مدلهای آموزشی متفاوتی برای یادگیری و یاددهی در دنیا ارائه شده است که متناسب با شرایط خود می توانند از آنها استفاده کنند. بنابراین برای استقرار یادگیری الکترونیکی نیاز هست که شرایط دانشگاه و یا سازمان به صورت کامل مورد بررسی قرار گیرد تا نیازها به صورت کامل برطرف شوند.
موسسه آموزش عالی مهرالبرز به عنوان اولین موسسه یادگیری الکترونیکی در ایران فعالیت خود را از سال 1381 شروع کرده است و در طی این سالها همواره رو به جلو حرکت کرده است و با بهرمندی از مدل بدرول خان، مدل جدیدی را برای کشور عزیزمان بومی سازی نموده و ارائه داده است که در ادامه به صورت شماتیک اين مدل آموزشی را ملاحظه خواهيد نمود.



موسسه آموزش عالی مهرالبرز در راستای ماموریت خود برای گسترش و بهرمندی یادگیری الکترونیکی برای عموم جامعه، مدیریت استقرار یادگیری الکترونیکی را جزء برنامه های خود قرار داده است تا تجربیات خود را به سازمانها و دانشگاه ها ارائه دهد.